събота, 18 август 2012 г.

Дали възмездието на Нолан Рос работи за "SwifTTech"?



След като сритаха задника му няколко пъти, изглеждаше, че Нолан Рос има много повече врагове, отколкото Емили Торн - може би, защото, всички нейни врагове станаха и негови.
Но ние чухме, че този сезон Нолан няма да предприема никакви глупости и може би ще срита няколко задника сам и със спойлер от ДВД-то на сезон първи на "Отмъщение", който ще се реализира на 21 август, сега ние знаем кой може да е първият със сритан задник.
В клипа, излъчващ се по Entertainment Weekly, Нолан е интервюиран за неизвестен технологичен конкурент - жена. Въпреки че, би трябвало новия любовен интерес на Нолан, Падма, да е технологичен гений, тя е вписана като работник в неговата фирма, "NolCorp".
Но Нолан обича да смесва враговете и удоволствието, така че тя би могла да бъде мистериозната жена, за която той споменава. Във видеото, интервюиращия разпитва Нолан за новия техно-гения. "Да приемете, че тя има половината мозъчни клетки, които аз притежавам е обида," - казва Нолан. "Не отричам, че тя е умна. Тя очевидно дръпва вълна над очите ви, което не би било трудно. Просто казвам, че има причина "SwiftTech" да бъде толкова близо до моите избори."
Хмм, казваш SwiftTech? Заинтригувани сме да разберем дали новият конкурент е и новият любовен интерес на Нолан и каква роля има "SwiftTech" в сезон 2.

 **** Превод: Симона Панчева

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар