неделя, 26 август 2012 г.

Какво ще бъде името на четвърти епизод от втори сезон?

Много се радваме, когато разкриват имената на епизодите от втори сезон на сериала, защото това означава, че екипа и актьорите са една крачка напред към заснемането на следващите епизоди.
Досега ни е известно, че първи епизод от втори сезон ще се казва "Bound", което може да се преведе като обвързан, завързан и т.н. и след като видяхме завързаната за дървен пост Емили в промото вече ни е ясно защо са избрали това име.
Вторият епизод ще се казва “Resurrection”, което означа "Възкресение" и ние естествено силно се надяваме, че става въпрос за възкресението не на кой да е, а на скъпата ни кралица Виктория.
Третият епизод ще носи името “Confidence”, в превод "Увереност", което е най-неясното заглавие от трите, но определено не е нещо, което липсва на Емили Торн.
Днес ни беше разкрито и заглавието на четвърти епизод - “Intuition”, в превод "Интуиция".
След като научихме, че бившият ментор на Емили - Такеда е отговорен за океанската й екскурзия си мислим, че това може да има нещо общо с обучението на Ем. Този майстор на бойните изкуства постоянно разчита на интицията й да я измъква от подобни ситуации.

 **** Превод: Ахинора Бориславова


Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар