неделя, 26 август 2012 г.

Емили ВанКамп на корицата на списание "Хамптънс" и парти за завръщането на Виктория Грейсън!!!




Хамптънс е описван като полето на кралските особи, но е интересно да се отбележи, че Емили Ван Камп, звездата от "Отмъщението", никога не е стъпвала там, докато не позира за корицата на списание "Хамптънс". Оказва се, че сериалът, всъщност, е заснет в Калифорния и не изглежда, че каста скоро ще предприеме някаква екскурзия."Трябва да изпратят каста ни тук за забавен уикенд," - казва Емили пред списанието. "Не знам дали ще се съгласят." Тазмесечното секси момиче на корицата говори за редица интересни теми, от новия си дом в Лос Анджелис до обучението си за балет, но ние наистина наострихме уши, когато разговора се измести към Виктория Грейсън.
"Безопасно е да предположа, че Маделин ще се върне" - казва Емили.
 Да, Емс, но кога, защо и как? 
Актрисата не ни каза, но говори за предстояща битка между Емили Торн и Кралица Виктория."Мисля, че феновете ще се радват да видят това." - призна Емили, "Не мисля, че Виктория е физически боец, тъй като нейното оръжие срещу хората са думите ѝ, това използва тя срещу хората. Ние имаме тази закачка маскирана под усмивки и смях. Това е много по-забавно."
Тя е права – ще се радваме да видим войната на тези две главатарки! Без да се обиждате,  г-це ВанКамп, но ние залагаме на Вики.
Какво мислите за корицата на Емили ? Споделете ни в коментарите!
   
**** Превод: Симона Панчева

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар