вторник, 29 май 2012 г.

Интервю с Майк Кели с много спойлери за сезон 2 на "Отмъщение"!!!





TVLINЕ: Поздравления за невероятния финал! Как усетихте напрежението от направата на един невероятен сезон като цяло?
Майк Кели: Чувствах се много добре от това. Чувствах се сякаш направихме един епизод, който е достоен за това, което правихме цял сезон - който беше като движещ се влак и ние трябваше да отговорим на много въпроси  и да зададем още няколко, за да си дадем двигател за историята за следващата година. Беше много емоционално, а също така имаше и екшън и ние удържахме на обещанието си.
 TVLINE: Бяхте говорил за това, а също и някой от актьорите - за няколко смъртни случай на финала на сезона, а все още не изглежда сякаш някой е умрял. За кого говорехте?
Майк Кели: Ще ви кажа, че имаше смърт със сигурност. Има поне трима, които са в опастност и един за когото не знаете. Определено имаше голяма смърт, която настъпи снощи. Ще разберете в началото на втори сезон кой го няма и защо.
TVLINE: Ще бъде ли някой, когото познаваме добре и ще ни липсва?
Майк Кели: Да, това е важна смърт. Поне един от героите ще умре и ще бъде трудно за феновете да го приемат.
TVLINE: По начина по който сезона свърши и тази смърт за която говорите - ще бъде ли правилно да предположа, че премиерата на новия сезон ще започне от където свърши първия?
Майк Кели: Можете да бъдете спокойни, че ще отговорим на всички въпроси, които поставихме за ваше удовлетворение. Ще се върнем в Хамптънс през лятото много бързо, защото това е забавно място на което да бъдем. Ще започнем следващия сезон с друг поглед в бъдещето към голямо лятно събитие, като бала "Огън и лед" (в сезон 1) и също така с някои много тъмни обрати и завои - така ще можем да продължим по начина в първи сезон и ще дадем на публиката друго влакче в увеселителен парк. 
TVLINЕ: Все още ли планирате голямото събитие да бъде сватбата на Емили?
Майк Кели: Мога да ви кажа, че със сигурност ще има сватба следващата година и със сигурност ще има още един смъртен случай. Няма да кажа точно кой ще се ожени и за кого, но това ще бъде част от удоволствието.
TVLINE: Значи оформлението на сезон 2 ще бъде като това на сезон 1, като това означава, че ще започнете с поглед в бъдещето на премиерата, а след това ще разкриете мистерията със сватбата в 13-ти епизод и след това друга дъга?
Майк Кели: Да, изглежда, че това наистина работи. Чувствам се сякаш подписа на това шоу е колко бързо минаваме през историята и наистина не искам да казвам на публиката "Потърпете и все някого ще стигнем до това." Важно е да представим това по което се работи за шоуто и това по което е работено.
TVLINE: Връщаме се пак към финала... На "PaleyFest" тази година бяхте попитан дали майката на Емили може още да е жива. Измъкнахте се от въпроса много добре, но притеснихте ли се, че изненадата на шоуто ще бъде провалена? Или това е обрат по който не бяхте работили все още?
Майк Кели: Наистина имахме план...Хареса ми, че публиката е мислила за това преди нас или поне са мислели  за това докато са гледали. Можете да направите много предположения за това какво се случва в шоуто и има толкова много неща, които то може да покаже, но това, което е забавно в "Отмъщение" е изненадващия път по който стигнахме до тук. Така, че не ме притесни, а ме накара да се почувствам като човек, който обръща внимание и гледа дълбоко в нещата. За мен беше повече задоволяващо, отколкото притеснително.
 TVLINE: Имате ли някого предвид, който да играе г-жа Кларк? 
Майк Кели: Ами знам специфичните качества, който са нужни. Би ми харесало да е актьор, който да бъде много изненадващ. Този герой ще има дълбоки психологически проблеми, така че ще ни трябва някой, който да играе избухливо и опасно; всички страшни черти от личността на Емили ще бъдат представени и очевидно малка част от тях ще бъдат извън контрол при майка й. В същото време това, което работи страхотно при Емили е сладката фасада, така че тази жена трябва да се усеща сякаш има потенциал за доброта. Гледате я и не знаете, че е толкова повредена, колкото е отвътре. Но бързо ще научите, че това е една много опасна личност. Това са качествата от които се нуждая. Ще отидем до Мерил Стрийп и ще работим за пътя обратно от там.
TVLINE: Звучи сякаш много сте мислили върху този герой... Ще бъде ли правилно да предположа, че ще има силно присъствие следващия сезон? Или ще отнеме време да я въведете в историята?
Майк Кели: Все още е рано да се каже, тъй като няма да се върнем в стаята на сценаристите преди следващата седмица. Но имам идея за това как ще я намерим и знам историята за това как е изоставила дъщеря си и голямото събитие, което е предизвикало раздялата. Също така знам историята и края с майка й, но докато стигнем до там ще ми хареса да има едно пътуване из страната: знаем къде ще е дестинацията и ще направим много живописни маршрути, за да стигнем до там.
TVLINE: Не се ли притеснявате поне малко, че колкото по-голяма става конспирацията около смъртта на Дейвид Кларк в шоуто толкова повече ще се обърне посоката в прекалено заплетена "Наричана още..." територия? Или сте уверен в това накъде сте тръгнал?
Майк Кели: Последното. Загрижени сме, защото това, което работи така страхотно в това шоу са всички тези игри с ума и емоционални залози.... Но ще се уверим, че тези неща ще си останат. Но трябва да разширим света, защото в противен случай ще започнем да се повтаряме. Емили има много специфичен набор от умения и ги използваше за своя егоистичен край до сега. Така че да започне да ги използва за по-широк кръг от добро е нещо, което винаги сме имали на ум. Има толкова много хора, които не сме представили все още и не само в конспирацията, а във времето на Емили в социални грижи и времето й в "Училището за отмъщение" с Такеда. Има хора, които се нуждаят от изясняване. Така че, да - искахме да направим конспирацията нещо по-голямо и може би по-голямо от това с което е способна да се справи, но се нуждаем от двигател на историята и това ще бъде забавно. Но шоуто винаги ще бъде изградено върху емоционалността и там ще получим своите задоволителни истории. 
TVLINE: Кажете ни нещо за "Мрачния Даниел" и напъпилата му връзка с Ашли.
Майк Кели: Даниел определено ще остане мрачен и ще става още по-мрачен следващия сезон. Нещата не вървят много добре точно сега. Той се превръща отново в човека, който е бил преди Емили да се появи в картинката и чувства ДНК-то си, което е Грейсън изцяло. Така че определено ще има битка за душата му пред нас и Ашли ще бъде голяма част от това. Тя настъпва в много опасно територия ако постави шансовете си с Емили и Емили ще трябва да реши как ще се справи с нея и дали ще се превърне или не Ашли в мишена.
TVLINE: Сега, Аманда с този огромен корем... Изглежда твърде голям за периода от време в който я нямаше! Мога ли да предположа, че Фалшиманда е в играта засега?
Майк Кели: Времевата рамка всъщност е изключително точна.... Тя си тръгна на 1-ви септември, уикенда на Деня на труда, а сега ние сме в късната зима/ранната пролет. Така че това са точно 6 месеца. Феновете могат определено могат да очакват с нетърпение да видят Фалшиманда и Емили в епична битка за привързаността на Джак и това ще бъде запомняща се битка. Когато разкрием къде е била Аманда и както точно се е случило през това време и каква е причината й да се върне -  ще има друга голяма изненада в "Отмъщение".
 TVLINE: Изглежда сякаш Такеда е свързан със завръщането й.
Майк Кели: Можете да очаквате няколко изненади в пътя на историята на Такеда. Емили ще научи, че има още много в играта с Такеда и, че той има свой голям план. Той определено е въвлечен в това, което е станало с Аманда през тези 6 месеца и в много специално предложение. 
 TVLINE: Какво спря Емили да разкрие за себе си и Аманда на Джак точно тогава и там?
Майк Кели: Исках да бъда последователен с Емили. Тя е премерен човек. Тя не е някой, който взема прибързани решения или казва прибързани неща. Отне й толкова време да поиска да се разкрие пред Джак -  не е била емоционална много дълго време и има нужда от информация... Плюс това е против природата на Емили да направи нещо толкова спонтанно. Да не споменавам факта, че тя е открита емоционално и в уязвима позиция в каквато никога не сме я виждали... Така че не мисля, че реакцията й е неприемлива за начина по който се е почувствала. 
 TVLINE: Да приключим с Нолан. Какво следва за нашия смелчага?
Майк Кели: Искам да разширя света на Нолан. Ние искахме първи сезон да е фокусиран върху Емили и нейният път за справедливост за баща й, а сега искаме да разширим нещата. Много е важно за нас да започнем да дълбаем дълбоко във всеки един герои и да им дадем техни собствени сюжетни линии. Отворихме света за по-голяма конспирация и за търсенето на семейство, нещо, което Нолан е правил през целия си живот наистина. Той си има свое семейство, дали ще са сестри или братя и аз си запазвам правото да изследвам това. Ние също така ще се радваме да създадем романтичен интерес за него. Все още не съм решил под каква форма ще е той. 

**** Превод: Ахинора Бориславова 
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

понеделник, 28 май 2012 г.

Тайният живот на Конрад ще бъде разкрит!!!




Емили Торн не е единствената в Хамптънс, която има тайни. Оказва се, че Конрад също крие нещо и не говорим само за конспирацията за натопяване и убийството на Дейвид Кларк.
Във втори сезон на "Отмъщение" ще научим повече за стария живот на Конрад - този в който има жена и деца преди да се ожени за Виктория и вероятно преди да бъде женкаря на Грейсън Глобъл, който е сега.
"Тези хора ще влязат в играта."разкрива Кели пред TV Guide.
С все още неясната съдба на Виктория дали Конрад ще се върне в ръцете на първата си жена?
Дали Даниел ще научи, че има полу-братя или сестри? И по-важното - дали тези отдавна изгубени членове на семейството някак си са въвлечни в катастрофата на полет 197... или с изчезването на майката на Емили?
Толкова много въпроси, а толкова дълго лято ни очаква...


**** Превод: Ахинора Бориславова 
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Пригответе се за още много от Нолан Рос!!!





"Искам да разширя света на Нолан" споделя създателя на шоуто Майк Кели пред TV Line.
"Ние искахме първи сезон да е фокусиран върху Емили и нейният път за справедливост за баща й, а сега искаме да разширим нещата. Много е важно за нас да започнем да дълбаем дълбоко във всеки един герои и да им дадем техни собствени сюжетни линии."
"Отворихме света за по-голяма конспирация и за търсенето на семейство, нещо, което Нолан е правил през целия си живот наистина. Той си има свое семейство, дали ще са сестри или братя и аз си запазвам правото да изследвам това." разкрива Кели.
"Ние също така ще се радваме да създадем романтичен интерес за него. Все още не съм решил под каква форма ще е той."




**** Превод: Ахинора Бориславова 
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Спойлери за майката на Емили!!!






Финалът на "Отмъщение" достави някои изненадващи обрати, но най-големият от тях беше бомбата за майка на Емили: ТЯ Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВА!
Това може да е хубаво за Емс, нали? Не чак толкова според създателя на шоуто Майк Кели. Нека просто да кажем, че двете вероятно няма да ходят заедно на СПА скоро.
"Това, което ще откриете за тази жена, която е майка на Емили са обстоятелствата заради които са били разделени и също така, че има едни дълбоко психологични проблеми с нея, което мисля, че ще е забавно за нас да изследваме." каза Кели пред EW.
"Емили ще започне да вижда някои от психологичните щети, които майка й има в себе си. Затова тя ще започне едно душевно търсене на това коя всъщност е самата тя, каква роля играе ДНК-то в изборите, които е направила за живота си и как ще продължи напред, независимо от това дали ще бъде или не тази жена част от живота й или това ще бъде някой, който ще я разочарова и нарани."
Сякаш проблемите с баща й не са й достатъчни! Не може ли горкото момиче да си почине малко?
От друга страна ДНК-то на майка й ще обясни от къде е взела хубавия си външен вид. Нямаме търпение да видим коя красива блондинка ще бъде в ролята на г-жа Кларк.
"Това, което наистина искаме да направим е да намерим перфектната актриса за ролята. Ще бъде чудесно за нея да е толкова страхотна, колкото Маделин Стоуи (Виктория Грейсън), но това е друга тема." обяснява Кели.



**** Превод: Ахинора Бориславова 
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!