понеделник, 28 май 2012 г.

Спойлери за майката на Емили!!!






Финалът на "Отмъщение" достави някои изненадващи обрати, но най-големият от тях беше бомбата за майка на Емили: ТЯ Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВА!
Това може да е хубаво за Емс, нали? Не чак толкова според създателя на шоуто Майк Кели. Нека просто да кажем, че двете вероятно няма да ходят заедно на СПА скоро.
"Това, което ще откриете за тази жена, която е майка на Емили са обстоятелствата заради които са били разделени и също така, че има едни дълбоко психологични проблеми с нея, което мисля, че ще е забавно за нас да изследваме." каза Кели пред EW.
"Емили ще започне да вижда някои от психологичните щети, които майка й има в себе си. Затова тя ще започне едно душевно търсене на това коя всъщност е самата тя, каква роля играе ДНК-то в изборите, които е направила за живота си и как ще продължи напред, независимо от това дали ще бъде или не тази жена част от живота й или това ще бъде някой, който ще я разочарова и нарани."
Сякаш проблемите с баща й не са й достатъчни! Не може ли горкото момиче да си почине малко?
От друга страна ДНК-то на майка й ще обясни от къде е взела хубавия си външен вид. Нямаме търпение да видим коя красива блондинка ще бъде в ролята на г-жа Кларк.
"Това, което наистина искаме да направим е да намерим перфектната актриса за ролята. Ще бъде чудесно за нея да е толкова страхотна, колкото Маделин Стоуи (Виктория Грейсън), но това е друга тема." обяснява Кели.



**** Превод: Ахинора Бориславова 
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар