вторник, 29 май 2012 г.

Интервю с Майк Кели с много спойлери за сезон 2 на "Отмъщение"!!!





TVLINЕ: Поздравления за невероятния финал! Как усетихте напрежението от направата на един невероятен сезон като цяло?
Майк Кели: Чувствах се много добре от това. Чувствах се сякаш направихме един епизод, който е достоен за това, което правихме цял сезон - който беше като движещ се влак и ние трябваше да отговорим на много въпроси  и да зададем още няколко, за да си дадем двигател за историята за следващата година. Беше много емоционално, а също така имаше и екшън и ние удържахме на обещанието си.
 TVLINE: Бяхте говорил за това, а също и някой от актьорите - за няколко смъртни случай на финала на сезона, а все още не изглежда сякаш някой е умрял. За кого говорехте?
Майк Кели: Ще ви кажа, че имаше смърт със сигурност. Има поне трима, които са в опастност и един за когото не знаете. Определено имаше голяма смърт, която настъпи снощи. Ще разберете в началото на втори сезон кой го няма и защо.
TVLINE: Ще бъде ли някой, когото познаваме добре и ще ни липсва?
Майк Кели: Да, това е важна смърт. Поне един от героите ще умре и ще бъде трудно за феновете да го приемат.
TVLINE: По начина по който сезона свърши и тази смърт за която говорите - ще бъде ли правилно да предположа, че премиерата на новия сезон ще започне от където свърши първия?
Майк Кели: Можете да бъдете спокойни, че ще отговорим на всички въпроси, които поставихме за ваше удовлетворение. Ще се върнем в Хамптънс през лятото много бързо, защото това е забавно място на което да бъдем. Ще започнем следващия сезон с друг поглед в бъдещето към голямо лятно събитие, като бала "Огън и лед" (в сезон 1) и също така с някои много тъмни обрати и завои - така ще можем да продължим по начина в първи сезон и ще дадем на публиката друго влакче в увеселителен парк. 
TVLINЕ: Все още ли планирате голямото събитие да бъде сватбата на Емили?
Майк Кели: Мога да ви кажа, че със сигурност ще има сватба следващата година и със сигурност ще има още един смъртен случай. Няма да кажа точно кой ще се ожени и за кого, но това ще бъде част от удоволствието.
TVLINE: Значи оформлението на сезон 2 ще бъде като това на сезон 1, като това означава, че ще започнете с поглед в бъдещето на премиерата, а след това ще разкриете мистерията със сватбата в 13-ти епизод и след това друга дъга?
Майк Кели: Да, изглежда, че това наистина работи. Чувствам се сякаш подписа на това шоу е колко бързо минаваме през историята и наистина не искам да казвам на публиката "Потърпете и все някого ще стигнем до това." Важно е да представим това по което се работи за шоуто и това по което е работено.
TVLINE: Връщаме се пак към финала... На "PaleyFest" тази година бяхте попитан дали майката на Емили може още да е жива. Измъкнахте се от въпроса много добре, но притеснихте ли се, че изненадата на шоуто ще бъде провалена? Или това е обрат по който не бяхте работили все още?
Майк Кели: Наистина имахме план...Хареса ми, че публиката е мислила за това преди нас или поне са мислели  за това докато са гледали. Можете да направите много предположения за това какво се случва в шоуто и има толкова много неща, които то може да покаже, но това, което е забавно в "Отмъщение" е изненадващия път по който стигнахме до тук. Така, че не ме притесни, а ме накара да се почувствам като човек, който обръща внимание и гледа дълбоко в нещата. За мен беше повече задоволяващо, отколкото притеснително.
 TVLINE: Имате ли някого предвид, който да играе г-жа Кларк? 
Майк Кели: Ами знам специфичните качества, който са нужни. Би ми харесало да е актьор, който да бъде много изненадващ. Този герой ще има дълбоки психологически проблеми, така че ще ни трябва някой, който да играе избухливо и опасно; всички страшни черти от личността на Емили ще бъдат представени и очевидно малка част от тях ще бъдат извън контрол при майка й. В същото време това, което работи страхотно при Емили е сладката фасада, така че тази жена трябва да се усеща сякаш има потенциал за доброта. Гледате я и не знаете, че е толкова повредена, колкото е отвътре. Но бързо ще научите, че това е една много опасна личност. Това са качествата от които се нуждая. Ще отидем до Мерил Стрийп и ще работим за пътя обратно от там.
TVLINE: Звучи сякаш много сте мислили върху този герой... Ще бъде ли правилно да предположа, че ще има силно присъствие следващия сезон? Или ще отнеме време да я въведете в историята?
Майк Кели: Все още е рано да се каже, тъй като няма да се върнем в стаята на сценаристите преди следващата седмица. Но имам идея за това как ще я намерим и знам историята за това как е изоставила дъщеря си и голямото събитие, което е предизвикало раздялата. Също така знам историята и края с майка й, но докато стигнем до там ще ми хареса да има едно пътуване из страната: знаем къде ще е дестинацията и ще направим много живописни маршрути, за да стигнем до там.
TVLINE: Не се ли притеснявате поне малко, че колкото по-голяма става конспирацията около смъртта на Дейвид Кларк в шоуто толкова повече ще се обърне посоката в прекалено заплетена "Наричана още..." територия? Или сте уверен в това накъде сте тръгнал?
Майк Кели: Последното. Загрижени сме, защото това, което работи така страхотно в това шоу са всички тези игри с ума и емоционални залози.... Но ще се уверим, че тези неща ще си останат. Но трябва да разширим света, защото в противен случай ще започнем да се повтаряме. Емили има много специфичен набор от умения и ги използваше за своя егоистичен край до сега. Така че да започне да ги използва за по-широк кръг от добро е нещо, което винаги сме имали на ум. Има толкова много хора, които не сме представили все още и не само в конспирацията, а във времето на Емили в социални грижи и времето й в "Училището за отмъщение" с Такеда. Има хора, които се нуждаят от изясняване. Така че, да - искахме да направим конспирацията нещо по-голямо и може би по-голямо от това с което е способна да се справи, но се нуждаем от двигател на историята и това ще бъде забавно. Но шоуто винаги ще бъде изградено върху емоционалността и там ще получим своите задоволителни истории. 
TVLINE: Кажете ни нещо за "Мрачния Даниел" и напъпилата му връзка с Ашли.
Майк Кели: Даниел определено ще остане мрачен и ще става още по-мрачен следващия сезон. Нещата не вървят много добре точно сега. Той се превръща отново в човека, който е бил преди Емили да се появи в картинката и чувства ДНК-то си, което е Грейсън изцяло. Така че определено ще има битка за душата му пред нас и Ашли ще бъде голяма част от това. Тя настъпва в много опасно територия ако постави шансовете си с Емили и Емили ще трябва да реши как ще се справи с нея и дали ще се превърне или не Ашли в мишена.
TVLINE: Сега, Аманда с този огромен корем... Изглежда твърде голям за периода от време в който я нямаше! Мога ли да предположа, че Фалшиманда е в играта засега?
Майк Кели: Времевата рамка всъщност е изключително точна.... Тя си тръгна на 1-ви септември, уикенда на Деня на труда, а сега ние сме в късната зима/ранната пролет. Така че това са точно 6 месеца. Феновете могат определено могат да очакват с нетърпение да видят Фалшиманда и Емили в епична битка за привързаността на Джак и това ще бъде запомняща се битка. Когато разкрием къде е била Аманда и както точно се е случило през това време и каква е причината й да се върне -  ще има друга голяма изненада в "Отмъщение".
 TVLINE: Изглежда сякаш Такеда е свързан със завръщането й.
Майк Кели: Можете да очаквате няколко изненади в пътя на историята на Такеда. Емили ще научи, че има още много в играта с Такеда и, че той има свой голям план. Той определено е въвлечен в това, което е станало с Аманда през тези 6 месеца и в много специално предложение. 
 TVLINE: Какво спря Емили да разкрие за себе си и Аманда на Джак точно тогава и там?
Майк Кели: Исках да бъда последователен с Емили. Тя е премерен човек. Тя не е някой, който взема прибързани решения или казва прибързани неща. Отне й толкова време да поиска да се разкрие пред Джак -  не е била емоционална много дълго време и има нужда от информация... Плюс това е против природата на Емили да направи нещо толкова спонтанно. Да не споменавам факта, че тя е открита емоционално и в уязвима позиция в каквато никога не сме я виждали... Така че не мисля, че реакцията й е неприемлива за начина по който се е почувствала. 
 TVLINE: Да приключим с Нолан. Какво следва за нашия смелчага?
Майк Кели: Искам да разширя света на Нолан. Ние искахме първи сезон да е фокусиран върху Емили и нейният път за справедливост за баща й, а сега искаме да разширим нещата. Много е важно за нас да започнем да дълбаем дълбоко във всеки един герои и да им дадем техни собствени сюжетни линии. Отворихме света за по-голяма конспирация и за търсенето на семейство, нещо, което Нолан е правил през целия си живот наистина. Той си има свое семейство, дали ще са сестри или братя и аз си запазвам правото да изследвам това. Ние също така ще се радваме да създадем романтичен интерес за него. Все още не съм решил под каква форма ще е той. 

**** Превод: Ахинора Бориславова 
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар