събота, 28 юли 2012 г.

Ще оцелее ли Шарлот Грейсън след като взе свръхдоза?

В тази битка за отмъщение Шарлот Грейсън определено е невинна жертва. Действията на семейството й я доведоха до опасния път от успокоителни хапчета.
Но ситуацията стана прекалено сериозна във финала на сезон 1, когато младата Шарлот изпи цяло шишенце с успокоителни мислейки, че майка й е умряла.
Не изглежда някой да пази статуса на Шарлот в тайна, но все пак всички чакаме за официално потвърждение.
WE са посетили снимачната площадка на "Отмъщение" вчера и Криста Алън лично е потвърдила "Да, мили хора! Шарлот е оцеляла. Тя е силно момиче!"
Когато шоуто се завърне 8 седмици след инцидента, в сезон 2, Шарлот ще е жива, но малко по-зле от носене. "Ще кажа само, че когато видим Шарлот в първи епизод от втори сезон пристрастяването й все още ще го има и това ще я засегне по някакъв начин." споделя Алън  и добавя "Това е всичко, което мога да кажа. Може да означава всичко."
Значи Шарлот може да има мозъчно увреждане, психически отклонения, емоционална нестабилност и все още да се дрогира. 
Дали Шарлот може да бъде следващата Емили Торн? Определено е възможно.
"Мисля, че с размера на вредите, които са причинили на Шарлот е само въпрос на време тя да започне да си отмъщава." издава Криста.
Но дали нашето момиче ще преобърне живота си или ще поеме по още по-лош път?
"Мисля, че Шарлот се е осъзнала и ще оправи нещата, сега разбира повече, но имам чувството, че ще се бори много този сезон. Ще има много пречки, с които ще трябва да се справи." издава Криста Алън.

**** Превод: Ахинора Бориславова


Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар