вторник, 26 юни 2012 г.

Интервю с Емили ВанКамп!!!

Изисква се изключително много финес, за да придаде един актьор симпатия към своя герой социопат и една от тези актриси е Емили ВанКамп и превъплъщението й в безмилостната жена от хайлайфа на Хамптънс, Емили Торн.

AWARDSLINE: Как тази роля застана на пътя ти?
Емили: Приключих с "Братя и сестри" през септември (2010 г.) и сключих сделка със себе си, че няма да работя, освен ако не прочета нещо и не се влюбя в него. Работех постоянно и достигнах до момента в който почувствах, че искам да бъда предизвикана. Прочетох "Отмъщение" и си помислих, че това е огромен риск. Борех се само за главната роля. Срещнах се с Майк Кели и Марти Боуен, които прослушваха всички. Те ме помолиха за проба, защото не знаеха дали мога да изиграя тъмнината, която героинята изисква. Дълго време в моята кариера не можех да избирам само правилния материал, но се опитвах да преосмисля себе си като млада жена. Хората обичат да те слагат в рамки. Във времената в тази индустрия трябва да принудиш хората да те видят в различна светлина преди да угаснеш. Имаше лек преход за мен като актриса между "Евърууд" и "Братя и сестри", от момиче към жена, както и да е - това е голям скок в Холивуд... Хората ме помнят от тези роли и това е една от причините да подкрепят Емили дори когато не трябва. 
AWARDSLINE: В допълнение на това, че Емили трябва да бъде лошо момиче какво още ти каза Филип Нойс?
Емили: Той ме насърчи. С ролите на съседското момиче, които съм играла наистина не осъзнавах движенията им. Те се движат различно и има нещо странно в Емили... Виктория се движи правилно, а Емили е почти роботизирана. Тя е като вцепенена и не се движи много. За мен това е трудно, тъй като съм била балетна танцьорка.
AWARDSLINE: Аудиторията лесно симпатизира на сложния ти характер благодарение на ретроспекциите от детството на Емили. Други шоута като например сериала на HBO  "Boardwalk Empire" не използват често ретроспекции, за да създадат симпатия за героите си. 
Емили: Всички тези моменти са ключа към корените й. Майк Кели и аз говорим за това през цялото време. Дори когато искате да симпатизирате на Виктория за това, което е направила не можете наистина да го направите, защото виждате Емили като младо момиче. В същото време това, което е страхотно в тези герои е, че искате да знаете повече за Виктория и защо тя изпитва болка. Това е завет за това, което Маделин придава на героинята си.
AWARDSLINЕ: Какво те изненада най-много в този сезон?
 Емили: Откритието, че Шарлот е моя сестра. Даде ми много неудобни моменти за изиграване. Изведнъж се появява това момиче и от Емили се очаква да се грижи за нея и да я предпазва. Емили не знае как да се справи с такива емоции. Тя е анализатор. Това е наистина много сложна ситуация. Шарлот е поела надолу по този тъмен път и от Емили се очаква да я наглежда и има толкова много неща, които героинята ми може да направи. Прекалено е рано да кажа как Емили ще си позволи да чувства. Звъня на Майк Кели през цялото време, защото съм притеснена, че съм объркала някоя сцена, защото Емили е толкова сложна и по-специално по отношение на това колко мога да се сдържам. Майк казва, че понякога "да се чувстваш неудобно в някоя сцена те кара да се чувстваш и страхотно, така че просто я остави да продължава."
AWARDSLINE: Ще научим ли коя е майката на Емили?
Емили: Това ще се случи в сезон 2.
AWARDSLINE: Освен ако не съм пропуснала нещо мисля, че това ще е Виктория. 
Емили: Наистина ли? Майката на Емили не е част от ретроспекциите, защото не е била наоколо по време на детството й. Ще кажа само, че не мисля, че е Виктория.  
AWARDSLINE: Това би било невероятно. "Дарт Вейдър" Виктория да е твоя майка. 
Емили: Можеш ли да си представиш? Това би било смешно. Това, което би било страхотно да се види е вероятността тази майка да е все още наоколо. Майк има идеи през цялото време и ни държи в напрежение. Чуваме неща, а после те могат да се променят само за момент. Не знаем нищо, докато не ни дадат сценария и не го прочетем.


 **** Превод: Ахинора Бориславова 


Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!



понеделник, 25 юни 2012 г.

Revenge / Отмъщение: Още спойлери за сезон 2!!!


За феновете на "Отмъщение" (Revenge) има нова вътрешна информация за това какво и кого ще видят в сезон 2, благодарение на "TV Guide". Разбира се зрителите са вече в очакване на търсенето на Емили за нейната майка, която както се разкри в шокиращия финал на сезон 1 е все още жива. Изпълнителният продуцент на шоуто Майк Кели сподели за "TV Guide", че "Майката на Емили няма да е лесна за откриване. Тя е изчезнала преднамерено за много дълго време. Емили е едно объркано момиче, което ще открие, че ябълката не пада по-далеч от дървото".
Но "TV Guide" разкри, че майката на Емили няма да е единствената новодошла. Кели сподели, че в сезон 2 ще видим много нови герои:
1. Бившата жена на Конрад и децата му. 
2. Майката на Виктория.
3. Ново кученце, което ще замести Сами. 
4. И още много призраци от миналото на Емили, Нолан и Аманда. 

 **** Превод: Ахинора Бориславова 


Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!